מה הטעם
רונית ורד
"עוסק במדע ובכימיה של המטבח, באופן קריא, משכיל ומשעשע" (הארץ)
איילת הירשמן
"אביר מגדיר עצמו 'גיק', וכגיקית מזון בעצמי נהניתי ממש מהקריאה בספר"(לאשה)
רותי רוסו
ארגז כלים חושני ומפתיע…" שופע אנרגיה, צעיר, חכם "ומתוק… נפלא ומומלץ (שבעה ימים)
פרופ' דן אריאלי
"זה באמת לא ספר בישול. זה ספר שעוזר לשלוט באוכל ובטעם, בעזרת מדע"(ידיעות אחרונות)
יאיר גרבוז
"הלוואי שהכותב היה מתעניין כך באמנות, וכותב ספר על המקצוע שלי"(רדיו תל אביב)
שאול אסמטרדמסקי
"ספר מבריק. אביר עשה עבודה מופלאה ואני אקנא בו עד סוף הדורות"(בלוג אישי)