הבלוג הזה מתעדכן לאט כי נשאבתי לקבוצת פייסבוק שמלהיבה אותה במיוחד בימים אלה: מה הטעם – בשלנים סקרנים. פתחתי אותה כבלוג יומי קצר, להבדיל מהדברים הארוכים יותר כאן, ובחודשים האחרונים מתגבשת שם קהילה של אנשים עם הבנה בלתי רגילה באוכל ובישול, ובתרבות ובמדע של המטבח. אם אהבתם את "לא ספר בישול" ואת מה שקורה כאן, אולי תרצו להצטרף אלינו.
כמה דוגמאות לדיונים שהולכים שם:
אופקים באוכל
קמח מאוויר: האם מחקר באוכל לאסטרונאוטים עלה על תגלית שתזעזע את תעשיית המזון?
מה הטעם של סרדינים מ-1986: ועל טעמי האוממי המענגים שמתפתחים בקופסאות שימורים
פלאי המלונים המיובשים של אפגניסטן וסמרקנד: ואיך עושים צ'יפס מפירות הקיץ
תעלומות בבישול
מה עושים עם יותר מדי ענבים: שמונה הצעות מקוריות, מריבה ודבש עד לדר ומרק
המדריך לשידרוג השניצל: עולם חדש של שניצלים מסתתר בכתבה במגזין "השולחן"
וקצת קהילה
חינם: 70 קופונים למסעדות עד סוף אוגוסט: פירגון ממייסדת פסטיבל "קיץ טבעוני" ורד אלון, שגם חברה בקבוצה
אני כמובן ממשיך לפרסם כאן, בעיקר דברים ארוכים ומעמיקים יותר. אבל אם אתם שונאים לחכות אז בואו.
Zachariah, USA 2022 06 28 01 18 04 where to get cytotec pills Rhett YBccnKateOnMQL 6 27 2022