24 בספטמבר, הקצף שבראש: לטעום יותר באותה הבירה, סדנה לעובדי עיריית תל אביב, מבשלת White Rabbit
צילום: יובל חן
זכרונות רחוקים
2024
2 בספטמבר, הטעם הוא לא רק באוכל: הטריקים המקצועיים שמשפרים את הביס. בית הספר לבישול אטיליו
28 ביולי, הטעם הוא לא רק באוכל: הטריקים המקצועיים שמשפרים את הביס. בית הספר לבישול אטיליו.
9 באפריל , יחי ההבדל הקטן: ההחלטות הקטנות במטבח שמשנות הכל, עם השף מיכאל כץ, בית הספר לבישול אטיליו.
8 באפריל, לא רק האוכל: טיול מפתיע בחוש הטעם, מרכז מעוף למחוננים, באר שבע
1 באפריל , מי המציא את התבלינים?, קיבוץ נוה אור
2023
10 בדצמבר, אוכל – מנחם?, הרצאה בזום במסגרת סדרת "התקווה, חוכמה מנחמת" של הוצאת כנרת זמורה דביר.
11במאי, הטעם הוא לא רק באוכל. בית הספר לבישול אטיליו
28 בפברואר, אסף אביר, יין ונשנונים (לא שם שלי!), בית הספר לבישול אטיליו.
8 בפברואר, מי המציא את התבלינים? המוזיאון לתרבות הפלשתים באשדוד.
2022
17 בנובמבר, הטעם הוא לא רק באוכל, בית הספר לבישול אטיליו.
11 באוקטובר, הטעם הוא לא רק באוכל, בית הספר לבישול אטיליו
30 בספטמבר, איפה כל המאכלים הכחולים?, גלריית סאגא, יפו
1 במאי, זיכרון גורלי: פאנל על עתיד תרבות האוכל, אסיף: מרכז תרבות האוכל בישראל, עם השף יניב גור אריה, ד"ר לי רכט, האדריכל אלון שיקאר וד"ר רפי גרוסגליק. לצפייה
4 אפריל, צלחת העתיד, הרצאה לחברי מועדון רוטרי ישראל
24 בפברואר, כשחביתה מסוכנת יותר מסוכר: פוליטיקה, כסף והמלצות תזונה במאה ה-20, הרצאה בזום במסגרת מפגשים מקצועיים של מגזין מכון תנובה למחקר
23 בפברואר, מהביס המושלם לארוחה המושלמת, סדנה חווייתית במרכז להנהגת הבריאות, קיבוץ נווה איתן.
2021
6 באוקטובר, האם הברכה ממתיקה את הארוחה?, הרצאה בכנס הפתיחה של איגוד הקולינריה הכשר, מרכז אחים ליזמות ועסקים, בני ברק
10 במרץ, הטעם הוא לא רק באוכל, הרצאה בלייב וידיאו לטבחי גוגל ופייסבוק
2020
15 בדצמבר, הטעם הוא לא רק באוכל, הרצאה בזום במסגרת פעילויות בית הבר ביפו
6 בדצמבר, תרבות האוכל בצל הקורונה, פאנל בזום של ארגון בוגרי אוניברסיטת תל אביב, עם השף יובל בן נריה, המסעדנית דושי לייטרנסדורף וד"ר יסמין מרוז. הקלטה
18 בנובמבר, הטעם הוא לא רק באוכל, הרצאה בזום במסגרת הפעילות הקהילתית של עיריית ת"א
11 בנובמבר, הטעם הוא לא רק באוכל, הרצאה בזום ל"מסדר אבירי הגריל"
14 ביוני, המטבח המקומי: אדמה, שידור בפייסבוק בקבוצת מה הטעם עם השפים יאיר יוספי ועומר בן-גל
7 ביוני, המטבח המקומי: ים, בקבוצת מה הטעם עם השפים יאיר יוספי ועומר בן-גל
31 במאי , המטבח המקומי: טלה, בקבוצת מה הטעם עם השפים יאיר יוספי ועומר בן-גל
23 במאי , המטבח המקומי: גבינות, בקבוצת מה הטעם עם השפים יאיר יוספי ועומר בן-גל
17 בפברואר, איך לא לכתוב ספר בישול, בית הספר דן גורמה, תל אביב
2019
18 בנובמבר, אוכל נפש, בית הנסן, ירושלים, עם השף הדיי עפאים והמשוררים עמיחי חסון ובתאל קולמן
4 באוקטובר, מפגש קוראים וחתימות, צומת ספרים בקניון הראל מבשרת ציון
17 באוגוסט, להשתחרר ממתכונים, פולי בר, תל אביב
15 ביולי, להשתחרר ממתכונים, מלון פרימה לינק פתח תקוה
20 יוני, גפילטע: ערב טעימות וסיפורים, בית ליוויק, תל אביב, עם השף מוטי שוורץ
13 ביוני, טבע, השראה, אוכל, תולעת ספרים, תל אביב, עם האמנית אילנה אפרתי
14 באפריל, לא רציונלי, בצלחת, מועדון גריי, יהוד, עם פרופ' דן אריאלי. מנחה: הילה קורח
30 במרץ, להשתחרר ממתכונים, פולי בר, תל אביב
11 במרץ, להשתחרר ממתכונים, צוזאמן בר, תל אביב
24 בפברואר, להשתחרר ממתכונים, בר הגאולה, תל אביב
2018
26 בדצמבר, הצ'ולנט הראשון, בית ליוויק, תל אביב
7 במרץ, להשתחרר ממתכונים, פאבמד, באר שבע
11 בפברואר, להשתחרר ממתכונים, הודנה בר, תל אביב
4 בפברואר, להשתחרר ממתכונים, בר הגאולה, תל אביב
16 בינואר, להשתחרר ממתכונים, הודנה בר, תל אביב
20 בדצמבר 2017, להשתחרר ממתכונים, מייקס פלייס, תל אביב
8 בנובמבר 2017, 20:30, להשתחרר ממתכונים, פאבמד, באר שבע