Skip to content

אירועים קרובים

  • 24 בספטמבר, הקצף שבראש: לטעום יותר באותה הבירה, סדנה לעובדי עיריית תל אביב, מבשלת White Rabbit
צילום: יובל חן

זכרונות רחוקים

2024

  • 2 בספטמבר, הטעם הוא לא רק באוכל: הטריקים המקצועיים שמשפרים את הביס. בית הספר לבישול אטיליו
  • 28 ביולי, הטעם הוא לא רק באוכל: הטריקים המקצועיים שמשפרים את הביס. בית הספר לבישול אטיליו.
  • 9 באפריל , יחי ההבדל הקטן: ההחלטות הקטנות במטבח שמשנות הכל, עם השף מיכאל כץ, בית הספר לבישול אטיליו.
  • 8 באפריל, לא רק האוכל: טיול מפתיע בחוש הטעם, מרכז מעוף למחוננים, באר שבע
  • 1 באפריל , מי המציא את התבלינים?, קיבוץ נוה אור

2023

  • 10 בדצמבר, אוכל – מנחם?, הרצאה בזום במסגרת סדרת "התקווה, חוכמה מנחמת" של הוצאת כנרת זמורה דביר.
  • 11במאי, הטעם הוא לא רק באוכל. בית הספר לבישול אטיליו
  • 28 בפברואר, אסף אביר, יין ונשנונים (לא שם שלי!), בית הספר לבישול אטיליו.
  • 8 בפברואר, מי המציא את התבלינים? המוזיאון לתרבות הפלשתים באשדוד.

2022

  • 17 בנובמבר, הטעם הוא לא רק באוכל, בית הספר לבישול אטיליו.
  • 11 באוקטובר, הטעם הוא לא רק באוכל, בית הספר לבישול אטיליו
  • 30 בספטמבר, איפה כל המאכלים הכחולים?, גלריית סאגא, יפו
  • 1 במאי, זיכרון גורלי: פאנל על עתיד תרבות האוכל, אסיף: מרכז תרבות האוכל בישראל, עם השף יניב גור אריה, ד"ר לי רכט, האדריכל אלון שיקאר וד"ר רפי גרוסגליק. לצפייה
  • 4 אפריל, צלחת העתיד, הרצאה לחברי מועדון רוטרי ישראל
  • 24 בפברואר, כשחביתה מסוכנת יותר מסוכר: פוליטיקה, כסף והמלצות תזונה במאה ה-20, הרצאה בזום במסגרת מפגשים מקצועיים של מגזין מכון תנובה למחקר
  • 23 בפברואר, מהביס המושלם לארוחה המושלמת, סדנה חווייתית במרכז להנהגת הבריאות, קיבוץ נווה איתן.

2021

  • 6 באוקטובר, האם הברכה ממתיקה את הארוחה?, הרצאה בכנס הפתיחה של איגוד הקולינריה הכשר, מרכז אחים ליזמות ועסקים, בני ברק
  • 10 במרץ, הטעם הוא לא רק באוכל, הרצאה בלייב וידיאו לטבחי גוגל ופייסבוק

2020

  • 15 בדצמבר, הטעם הוא לא רק באוכל, הרצאה בזום במסגרת פעילויות בית הבר ביפו
  • 6 בדצמבר, תרבות האוכל בצל הקורונה, פאנל בזום של ארגון בוגרי אוניברסיטת תל אביב, עם השף יובל בן נריה, המסעדנית דושי לייטרנסדורף וד"ר יסמין מרוז. הקלטה
  • 18 בנובמבר, הטעם הוא לא רק באוכל, הרצאה בזום במסגרת הפעילות הקהילתית של עיריית ת"א
  • 11 בנובמבר, הטעם הוא לא רק באוכל, הרצאה בזום ל"מסדר אבירי הגריל"
  • 14 ביוני, המטבח המקומי: אדמה, שידור בפייסבוק בקבוצת מה הטעם עם השפים יאיר יוספי ועומר בן-גל
  • 7 ביוני, המטבח המקומי: ים, בקבוצת מה הטעם עם השפים יאיר יוספי ועומר בן-גל
  • 31 במאי , המטבח המקומי: טלה, בקבוצת מה הטעם עם השפים יאיר יוספי ועומר בן-גל
  • 23 במאי , המטבח המקומי: גבינות, בקבוצת מה הטעם עם השפים יאיר יוספי ועומר בן-גל
  • 17 בפברואר, איך לא לכתוב ספר בישול, בית הספר דן גורמה, תל אביב

2019

  • 18 בנובמבר, אוכל נפש, בית הנסן, ירושלים, עם השף הדיי עפאים והמשוררים עמיחי חסון ובתאל קולמן
  • 4 באוקטובר, מפגש קוראים וחתימות, צומת ספרים בקניון הראל מבשרת ציון
  • 17 באוגוסט, להשתחרר ממתכונים, פולי בר, תל אביב
  • 15 ביולי, להשתחרר ממתכונים, מלון פרימה לינק פתח תקוה
  • 20 יוני, גפילטע: ערב טעימות וסיפורים, בית ליוויק, תל אביב, עם השף מוטי שוורץ
  • 13 ביוני, טבע, השראה, אוכל, תולעת ספרים, תל אביב, עם האמנית אילנה אפרתי
  • 14 באפריל, לא רציונלי, בצלחת, מועדון גריי, יהוד, עם פרופ' דן אריאלי. מנחה: הילה קורח
  • 30 במרץ, להשתחרר ממתכונים, פולי בר, תל אביב
  • 11 במרץ, להשתחרר ממתכונים, צוזאמן בר, תל אביב
  • 24 בפברואר, להשתחרר ממתכונים, בר הגאולה, תל אביב

2018

  • 26 בדצמבר, הצ'ולנט הראשון, בית ליוויק, תל אביב
  • 7 במרץ, להשתחרר ממתכונים, פאבמד, באר שבע
  • 11 בפברואר, להשתחרר ממתכונים, הודנה בר, תל אביב
  • 4 בפברואר, להשתחרר ממתכונים, בר הגאולה, תל אביב
  • 16 בינואר, להשתחרר ממתכונים, הודנה בר, תל אביב
  • 20 בדצמבר 2017, להשתחרר ממתכונים, מייקס פלייס, תל אביב
  • 8 בנובמבר 2017, 20:30, להשתחרר ממתכונים, פאבמד, באר שבע

רוצים לדבר?

צילום: יובל חן

    שם

    אימייל

    טלפון

    מה הכיוון