מפגשים

צילום: יובל חן

אירועים קרובים

לעתיד לבוא.

זכרונות רחוקים

14 ביוני 2020, 19:00 – מפגש חי ששודר בפייסבוק בקבוצת מה הטעם : "בעקבות המטבח המקומי: אדמה" עם השפים יאיר יוספי ועומר בן-גל
7 ביוני 2020, מפגש חי בקבוצת מה הטעם: "בעקבות המטבח המקומי: ים" עם השפים יאיר יוספי ועומר בן-גל
31 במאי 2020, מפגש חי בקבוצת מה הטעם: "בעקבות המטבח המקומי: טלה" עם השפים יאיר יוספי ועומר בן-גל
23 במאי 2020, מפגש חי בקבוצת מה הטעם: "בעקבות המטבח המקומי: גבינות" עם השפים יאיר יוספי ועומר בן-גל
17 בפברואר 2020, בית הספר דן גורמה, תל אביב: "איך לא לכתוב ספר בישול"
18 בנובמבר 2019, בית הקפה עפאים בבית הנסן, ירושלים: "אוכל נפש", עם השף הדיי עפאים והמשוררים עמיחי חסון ובתאל קולמן
4 באוקטובר 2019, צומת ספרים בקניון הראל מבשרת ציון: מפגש חתימות
17 באוגוסט 2019, פולי בר, תל אביב: "לבשל עם הראש"
15 ביולי 2019, מלון פרימה לינק פתח תקוה: "לבשל עם הראש"
20 יוני 2019, בית ליוויק, תל אביב: "גפילטע, ערב טעימות וסיפורים", עם השף מוטי שוורץ
13 ביוני 2019, תולעת ספרים, תל אביב: "טבע, השראה, אוכל", עם האמנית אילנה אפרתי
14 באפריל 2019, מועדון גריי, יהוד: "לא רציונלי, בצלחת", עם פרופ' דן אריאלי
30 במרץ 2019, פולי בר, תל אביב: "לבשל עם הראש"
11 במרץ 2019, צוזאמן בר, תל אביב: "לבשל עם הראש"
24 בפברואר 2019, גאולה בר, תל אביב: "לבשל עם הראש"
26 בדצמבר 2018, בית ליוויק, תל אביב: "הצ'ולנט הראשון", (סוקר ב-ynet ובמעריב)
7 במרץ 2018, פאבמד, ב"ש: "לבשל עם הראש"
11 בפברואר 2018, הודנה בר, תל אביב: "לבשל עם הראש"
4 בפברואר 2018, בר הגאולה, תל אביב: "לבשל עם הראש"
16 בינואר 2018, הודנה בר, תל אביב: "לבשל עם הראש"
20 בדצמבר 2017, מייקס פלייס, תל אביב: "לבשל עם הראש"
8 בנובמבר 2017, 20:30, פאבמד, באר שבע: "לבשל עם הראש"

רוצים לדבר על אוכל?

שם

אימייל

טלפון

מה הכיוון