הרצאות

צילום: יובל חן

איך ממציאים מנה בלי מתכון? מה הבישול היהודי תרם לקולינריה העולמית? איך איל שני משנה את טעם המנה בעזרת מילים בלבד? החיבור בין אוכל, תרבות ומדע הופך את היומיום למעניין יותר, ויכול לשפר את הבישול של כל אחד, בכל מטבח. לפרטים נוספים והזמנת הרצאה:

שם

אימייל

טלפון

מה הכיוון



זכרונות

צילום: יובל חן


יום ראשון, 14 באפריל, מועדון גריי, החרושת 2, יהוד: "לא רציונלי, בצלחת", עם פרופ' דן אריאלי
יום שבת, 30 במרץ, פולי בר, רוטשילד 60, תל אביב: "לבשל עם הראש"
11 במרץ, צוזאמן בר, רענן 3 תל אביב, "הביס המושלם – להשתחרר ממתכונים, לגלות את היצירתיות"
24 בפברואר 2019, גאולה בר, גאולה 51 תל אביב: "הביס המושלם – להשתחרר ממתכונים, לגלות את היצירתיות"
26 בדצמבר 2018, 19:00, בית ליוויק, דב הוז 30 תל אביב: "הצ'ולנט הראשון". במסגרת אולימפיאדת הצ'ולנט (סוקר ב-ynet ובמעריב)
7 במרץ 2018, 20:30, פאבמד, קק"ל 102 ב"ש: "לבשל מהראש"
11 בפברואר 2018, 21:00, הודנה בר, אברבאנל 31 תל אביב: "להתראות, מתכונים: איך לבשל אחרת"
4 בפברואר 2018, 20:00, בר הגאולה, גאולה 51 תל אביב: "להתראות, מתכונים: איך לבשל אחרת""
16 בינואר 2018, 21:00, הודנה בר, אברבאנל 31 תל אביב: "להתראות, מתכונים: איך לבשל אחרת
20 בדצמבר 2017, 18:00, מייקס פלייס, הארבעה 14 תל אביב: "להתראות, מתכונים: איך לבשל אחרת"
8 בנובמבר 2017, 20:30, פאבמד, קק"ל 102 תל אביב: "לבשל מהראש"
20 בדצמבר 2017, מייקס פלייס, 18:00, הארבעה 14 תל אביב: "להתראות, מתכונים: איך לבשל אחרת"