מפגשים

צילום: יובל חן

אירועים קרובים

מוצ"ש, 17 באוגוסט 2019
לבשל עם הראש: איך להשתחרר ממתכונים
במסגרת Think & Drink Different
לפרטים נוספים

זכרונות רחוקים

צילום: יובל חן

15 ביולי 2019, מלון פרימה לינק פ"ת: "לבשל עם הראש"
20 יוני 2019, בית ליוויק, תל אביב: "גפילטע, ערב טעימות וסיפורים", עם השף מוטי שוורץ
13 ביוני 2019, תולעת ספרים, תל אביב: "טבע, השראה, אוכל", עם אילנה אפרתי
14 באפריל 2019, מועדון גריי, יהוד: "לא רציונלי, בצלחת", עם פרופ' דן אריאלי
30 במרץ 2019, פולי בר, תל אביב: "לבשל עם הראש"
11 במרץ 2019, צוזאמן בר, תל אביב: "הביס המושלם"
24 בפברואר 2019, גאולה בר, תל אביב: "הביס המושלם"
26 בדצמבר 2018, בית ליוויק, תל אביב: "הצ'ולנט הראשון", (סוקר ב-ynet ובמעריב)
7 במרץ 2018, פאבמד, ב"ש: "לבשל עם הראש"
11 בפברואר 2018, הודנה בר, תל אביב: "להתראות, מתכונים: איך לבשל אחרת"
4 בפברואר 2018, בר הגאולה, תל אביב: "להתראות, מתכונים: איך לבשל אחרת""
16 בינואר 2018, הודנה בר, תל אביב: "להתראות, מתכונים: איך לבשל אחרת"
20 בדצמבר 2017, מייקס פלייס, תל אביב: "להתראות, מתכונים: איך לבשל אחרת"
8 בנובמבר 2017, 20:30, פאבמד, באר שבע: "לבשל עם הראש"

רוצים לדבר על אוכל?

איך ממציאים מנה בלי מתכון? מה הבישול היהודי תרם לקולינריה העולמית? איך אייל שני משנה טעמים בעזרת מילים בלבד? אוכל, כשמבינים אותו, יכול להפוך את החיים למרתקים, וכמובן טעימים. השאירו פרטים כדי לשמוע עוד

שם

אימייל

טלפון

מה הכיוון