שו"ת עם Brut

חברים בקבוצת הפייסבוק מה הטעם שלחו בינואר שאלות בבישול לשף יאיר יוספי ממסעדת ברוט בתל אביב. זה יועד לפינה מוקלטת בפודקאסט שעוד לא התפדקסט, אבל חבל לחכות כי היו אחלה שאלות: איזה גובה להבה מתאים לאיזו משימה, טריק להזהבת שום מושלמת, על החלפת מרכיבים במתכון לטחינה ובכלל, איך מסעדות מעצימות טעם, מתי מותר "לחפף" בחומרי גלם, ואולי עוד משהו.

נהננו, כפי שניכר מזה שחפרנו רבע שעה על חמש שאלות. אני אמון שם על לנסות לעצבן את יוספי עם שאלות-המשך טפשיות ו"אבל סבתא שלי עושה אחרת". ברקע אפשר לשמוע לרגע את השף-המשותף של ברוט עומר בן גל מחזיק לשנינו ידיים, ואת רן לוי מעושים היסטוריה שעזר להקלטה הזאת לקרות, ושאם היינו מקשיבים לרמזים שלו אולי כבר היה קורה יותר.

תודה ענקית לשואלות ולשואלים. ולאלה שלא נענו: עוד נחום ננוחם.

צילומים עוצמתיים: (מימין) יובל חן, חיים יוסף

עוד

עזרו למישהו לבשל אחרת

1 thought on “שו"ת עם Brut”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.