Skip to content
  • פייסבוק
  • אינסטה
  • מייל
מה הטעם
  • מדורים
    • מתחת לאף
    • על האש
    • ביס
  • קהילה
    • קבוצת הפייסבוק
    • הרצאות ומפגשים
    • צרו קשר
  • לא ספר בישול

קטגוריה: מתחת לאף

למה אנחנו אוהבים את האוכל שלנו חוּם?

14 בינואר 202114 בינואר 2021 אסף אבירמתחת לאף

ואיך בישול יוצר חומרי טעם

מתי והיכן הומצא הטעם המערבי?

7 בינואר 20219 בינואר 2021 אסף אבירמתחת לאף

ואיך אתם עם זה שגפילטע פיש הוא מנה מוסלמית?

האם יש נוסחה סודית ל"טעים"?

24 בדצמבר 202024 בדצמבר 2020 אסף אבירמתחת לאף

סיפורה של התיאוריה המדעית המרגשת והכושלת של מה הולך עם מה

האם מר הוא טעם החיים?

17 בדצמבר 202016 בדצמבר 2020 אסף אבירמתחת לאף

ולמה זה הטעם המורכב והמגוון ביותר בלשון האנושית

ממה עשוי ריח?

10 בדצמבר 202010 בדצמבר 2020 אסף אבירמתחת לאף

ומה קרה לפני חודשיים, שיגרום לשפים להתחיל לחשוב אחרת

למה יפנים שותים את המרק ברעש?

26 בנובמבר 202026 בנובמבר 2020 אסף אבירמתחת לאף

אל תאמינו להסבר, גם אם שמעתם אותו מיפני

ניווט

פוסטים ישנים

מה עושים כאן

משתחררים ממתכונים, יוצרים טעמים, מבשלים אחרת. בלוג האוכל של אסף אביר

ניוזלטר לבישול אחר




    Proudly powered by WordPress | Theme: Amadeus by Themeisle.